duminică

brrrrr


Ce oameni dom'le...de fapt "ce vreme dom'le"...deci nu mai suport vremea asta de nicio culoare!Stateam aseara in pat,la caldura,beam un vin fiert,citeam o carte...bine hai sa nu dau detalii prea multe(ca e plictisitor dupa aceea) ...si ma gandeam asa la o zi perfecta:

"Te trezesti de dimineata...si culmea,realizezi ca nu ai mai avut niciun cosmar noaptea trecuta,ba din contra ai visat ca...nu stiu ...ca erai frumos ,destept si toate cele! Si zambesti! Si zambesti a prost mai exact,cu un suras de 14 cm lungime :D...si te uiti pe fereastra si vezi un soare cu un zambet la fel de prostesc! Te duci la baie, te speli ...ma rog...si iti iei prosopul,costumul de baie si vira' pe plaja! Ehh??? Ce bine suna...:((...Si ajungi pe plaja ,ocupi un loc aproape de apa(sa te bata briza), si staaai la soare mai ceva ca pisica-n fata vatrei...."

Dar numai visele raman, caci ,aseara, am iesit pana in balcon sa-mi iau un mar si pur si simplu am incremenit de frig...un ger ca asta nu am mai prins va spun sincer...Si totusi,am rabdare inca 8-|  'N luni ,caci stiu ca va veni si ziua cu pricina,cu prosopelul,cu lotiunea de plaja...si atunci promit ca voi zambi a prost si ma voi gandi si la zilele geroase ale lui madam' ianuarie >:)